Carmen Lazar
Drept Civil
Procedura & Consultanta

In cadrul unei consultatii de specialitate, avocatul explica procedura si stabileste impreuna cu dumneavoastra strategia de aparare care va avantajeaza cel mai mult.

Stabilire Consultatie →
lawyer-icons
Successiuni
Stabilirea, realizarea si anularea testamentelor. Asistentă mostenitorilor in procedura partajului succesoral. Anulare acte moștenitori.
lawyer-icons
Revendicari Legea 10/2001
Realizarea si introducerea cererilor de despăgubiri pentru bunuri preluate abuziv. Revendicări mobiliare și imobiliare. Uzucapiune.
lawyer-icons
Evacuari
Contestații la executarea silită. Recuperarea de daune. Chemarea în garanție pentru evicțiune.
lawyer-icons
Recuperari Creante
Contactarea debitorilor prin demersurile legale de recuperare a debitului restant. Redactarea de notificari, înștiințări de plată, angajamente de plată. Negocierea condițiilor de achitare.
lawyer-icons
Anulare Acte
Anularea actelor notariale, anularea certificatului de mostenitor si alte tipuri de acte. Cerere pentru anularea hotărârii declarativa de moarte.
lawyer-icons
Recunoastere Hotarari
Înregistrarea nașterii, înregistrarea căsătoriei, înregistrarea divorțului ori înregistrarea decesului, dacă aceste proceduri au fost efectuate inițial într-un alt stat.

Inainte de a ne contacta, subliniem faptul ca in aceasta etapa sinceritatea informatiilor oferite de catre client este esentiala pentru o abordare cat mai corecta a cazului si stabilirea urmatorilor pasi.

Copyright © Cabinet Avocatura Carmen Lazar.
Siguranță și Profesionalism din 1992.